Retourbeleid

Het herroepingsrecht / retourrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen voor overeenkomsten die zijn aangegaan door een bestelling te plaatsen in onze webshop www.micanga.nl.

Uiteraard doen wij er alles aan om u tevreden te stellen, mocht u desondanks toch uw bestelling vanuit de webshop www.micanga.nl willen annuleren dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingsrecht / retourrecht binnen 14 dagen vanaf de dag van levering. Het retourrecht is uitsluitend van toepassing op voorraad producten in de webshop, niet op maatwerk bestellingen en uitsluitend van toepassing voor bestellingen direct via de webshop, zonder bezoek aan de fysieke opslag te Kralen 9 Oud Gastel. In geval van retourneren vragen wij u een e-mail te sturen naar info@micanga.nl met vermelding van uw ordernummer. De retour producten dienen onbeschadigd en goed verpakt in de originele verpakking retour geleverd te worden.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. De kosten van retour zijn voor eigen rekening van de klant.
 

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u de betaling zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals meubels (eettafels, salontafels etc.)
  • Producten die niet in de webshop zijn gekocht
  • Producten waarbij u een bezoek heeft gebracht aan de opslag te Kralen 9 Oud Gastel om het product te bekijken
  • Zakelijke klanten