Informatie m.b.t. tafelbladen en kolompoten

Informatie m.b.t. tafelbladen en kolompoten

Hout is een natuurproduct.
Onze houten bladen zijn gezaagd en gedroogd. Hierdoor zijn onze producten geschikt voor verwarmde ruimtes. 
Het hout kan werken aangezien het een natuurproduct betreft. Micanga Home & Living geeft geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout alsmede toekomstige werkingen en daarmee gepaarde scheuren en naden in het product die in de loop van de tijd ontstaan.
Hout zal relatief weinig werken wanneer de luchtvochtigheid in de woonkamer e.d. redelijk gelijk blijft en een gezond klimaat betreft. De hoogte van de luchtvochtigheid is van belang voor de mate van het werken van de houten delen waaruit uw meubel bestaat. Om de luchtvochtigheid te meten kunt u het beste een geijkte hygrometer gebruiken. 

Mocht er onverhoopt wat lijm of hars uit uw tafel zweten kan dit verwijderd worden met HG stickeroplosser. Voorzichtig kleine stukjes bewerken. Let op dat de kleur niet aangetast worden.
Geen agressieve oplosmiddelen hiervoor gebruiken, dit kan de kleur aantasten.

In onze garantievoorwaarden zijn alleen productiefouten opgenomen. Het werken van hout valt niet onder onze garantievoorwaarden. Het is de verantwoordelijkheid van de klant zelf om het werken van hout zoveel mogelijk tot een minimum te beperken.